Safari 5: När du kan förvänta dig låssymbolen med krypterat innehåll

Den här artikeln beskriver när du bör förvänta dig att se låssymbolen när du bläddrar bland webbsidor med krypterat innehåll med Safari 5.

När du besöker en webbsida som innehåller krypterat innehåll med Safari 5 kommer låssymbolen att visas.

Om du använder Safari 5 för Mac kommer låssymbolen att visas längst upp till höger i Safari-fönstret:

Om du använder Safari 5 för Windows kommer låssymbolen att visas till höger i addressfältet:

Låssymbolen talar om att webbsidan enbart innehåller krypterat innehåll.

Tips! När du klickar på låssymbolen visas webbsidans certifikat.

När du besöker en webbsida som innehåller något okrypterat innehåll kommer låssymbolen inte att visas.