Om Mac OS X v10.6.4-uppdateringen

Lär dig mer om Mac OS X v10.6.4-uppdateringen.

Mac OS X 10.6 Snow Leopard boxMac OS X v10.6.4-uppdateringen

Uppdatera datorn

Du bör säkerhetskopiera systemet innan du påbörjar installationen. Du kan använda Time Machine.

Avbryt inte installationsprocessen när du har börjat uppdatera systemet. Du kan få oväntade resultat om du har installerat modifi???eringar av systemprogramvaran från tredje part eller om du har modifi???erat operativsystemet på annat sätt.

Välj Programuppdatering från Apple (???) -menyn om du vill söka efter den senaste Apple-programvaran på Internet automatiskt, till exempel den här uppdateringen.

Om datorn inte är uppdaterad visas eventuellt andra programuppdateringar som du bör installera. När meddelandet "Programvaran behöver inte uppdateras" visas i Programuppdatering har alla tillgängliga uppdateringar installerats.

Observera att storleken på en viss uppdatering kan variera mellan olika datorer när den installeras via Programuppdatering. Kom också ihåg att vissa uppdateringar måste installeras före andra uppdateringar, och att du därför bör köra Programuppdatering flera gånger så att du är säker på att du har alla tillgängliga uppdateringar.

Du kan hämta installationsprogrammet för uppdateringen manuellt. Det är praktiskt om du behöver uppdatera flera datorer men inte vill hämta uppdateringen mer än en gång. De fristående installationsprogrammen finns på webbsidan Supporthämtningar.

Vad ingår?

Allmänna åtgärder och förbättringar

• förbättrar kompatibiliteten med vissa Braille-skärmar
  • åtgärdar ett problem som orsakar att tangentbordet eller styrplattan slutar reagera
  • åtgärdar ett problem som kan hindra vissa Adobe Creative Suite 3-program från att öppnas
  • åtgärdar problem med att kopiera, ändra namn på eller radera filer på SMB-filservrar
  • förbättrar tillförlitligheten i VPN-anslutningar
  • åtgärdar ett uppspelningsproblem i DVD-spelaren vid användning av avlägsnande av Good Quality-sammaflätning
  • åtgärdar ett redigeringsproblem med iPhoto eller Aperture i fullskärmsläge
  • åtgärdar ett problem med tidsgränser i funktionen Föräldrakontroll för Open Directory- eller Active Directory-användare
  • åtgärdar ett bildskärmsviloproblem i MacBook Pro (tidigt 2010)-datorer
  • åtgärdar ett problem i MacBook Pro (tidigt 2010)-datorer där den högra högtalaren kan låta högre än den vänstra
  • inkluderar Safari 5.0; för mer information om Safari 5.0, se på den här webbplatsen
  • Säkerhetsförbättringar: Mer information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen finns i den här artikeln

Åtgärder och förbättringar för Aperture 3

• lägger till stöd för delad bildtagning för ytterligare digitala kameramodeller
  • åtgärdar problem med IPTC-metadatakompatibilitet

Åtgärder och förbättringar för externa enheter

• RAW-bildkompatibilitet för ytterligare digitalkameror
  • åtgärder ett problem med USB-webbkameror från tredje part
  • åtgärdar ett ljudstörningsproblem vid användning av viss FireWire-ljudutrustning från tredje part
  • åtgärdar parkopplingsproblem med Apple Remote

Den här uppdateringen inkluderar förbättringarna i Mac OS X v10.6.1-, 10.6.2- och 10.6.3-uppdateringarna.