Mac OS X Server: Kan inte använda Bluetooth-enheter med Server Assistant

När du lägger upp ett Mac OS X-serversystem lokalt kan det hända att du inte kan parkoppla ett Bluetooth-tangentbord eller en Bluetooth-mus med servern medan Server Assistant körs.

Använd ett USB-tangentbord eller en USB-mus när Server Assistant körs, eller fjärrkonfigurera servern. När du är klar med Server Assistant kan du parkoppla Bluetooth-tangentbordet och -musen med servern.