Mac OS X v10.6: Ljud kan återgå till interna högtalare efter uppdatering till 10.6.2 eller 10.6.4

Efter att du har installerat Mac OS X v10.6.2 eller v10.6.4-uppdateringen, kan ljudutgången ändras till Mac-datorns högtalare.

Följ dessa steg för att ändra tillbaka inställningarna för ljuduppspelning:

1. Apple-menyn väljer du Systeminställningar.
  2. Välj Ljud i menyn Innehåll.
  3. Klicka på fliken Ljud ut.
  4. Välj den önskade ljudutgångskällan från listan. Alternativen varierar beroende på vilken Mac-modell du har och vilka enheter som är anslutna.

Inställningarna sparas efter att du har valt den önskade ljudutgångskällan. Du bör inte behöva återställa ljudutgångskällan på nytt om du inte specifikt vill ändra den.