Om uppdatering 2.0 för Wireless Keyboard

Installera denna programvara för att kunna använda funktionstangenternas one-touch-kontroller (exempelvis ljusstyrka och volym) med ditt aluminium Apple Wireless Keyboard. Du behöver ha Mac OS X v10.5.8 innan du installerar den här uppdateringen.

1. Slå på och parkoppla ditt tangentbord med din dator.
    1. För att öppna systeminställningsfönstret för Bluetooth ska du välja Systeminställningar från Apple ()-menyn och därefter Bluetooth från Visa-menyn.
    2. Klicka Lägg till (+) i panelen med Bluetooth-inställningarna.
    3. Följ anvisningarna på skärmen.
  2. Avsluta alla öppna program innan du hämtar uppdateringen.
    1. En skivavbildning med ett installationsprogram överförs till mappen Hämtningar eller till den plats som har angetts på fliken Allmänt under Safari > Inställningar.
    2. Om du hämtar skivavbildningen via Safari får du ett meddelande om att den innehåller ett program. Klicka på OK för att fortsätta.
    3. Om du har aktiverat alternativet Öppna säkra filer efter hämtning i Safari-inställningarna, monteras skivavbildningen automatiskt.  Om alternativet inte är aktiverat måste du dubbelklicka på skivavbildningen för att den ska monteras.
  3. Koppla från icke-väsentliga enheter och använd endast ett Apple-tangentbord och en Apple-mus för att installera uppdateringen.
    1. Dubbelklicka på filen AlKybdSoftwareUpdate.pkg på den monterade skivavbilden för att starta uppdateringen.
    2. Ett välkomstmeddelande visas.  Klicka på Fortsätt.  Om meddelandet "Datorn behöver inte den här uppdateringen" visas behöver uppdateringen inte installeras på datorn.
    3. Ett viktigt informationsfönster visas där det står instruktioner om uppdateringsinstallationen och om parkoppling av ditt trådlösa tangentbord med din dator.  Du kan skriva ut eller spara texten i fönstret, eller klicka Fortsätt för att fortsätta med uppdateringen.
    4. Fönstret Programlicensavtal visas.  Klicka på Fortsätt.  Godkänn avtalsvillkoren genom att klicka på Godkänns.
    5. Ett standardinstallationsfönster visas.  Klicka på Installera för att installera programuppdateringen av aluminiumtangentbordet.
    6. Ange administratörslösenordet för datorn.  Klicka på OK.
    7. Ett meddelande visas med information om att du måste starta om datorn när installationsprogrammet har avslutats.  Klicka på Fortsätt.
    8. Ett meddelande om att installationen har slutförts visas.  Klicka på Starta om.
    9. Datorn startas om.  Om datorn inte startas om ska du kontakta AppleCare för mer information.

Mac OS X v10.6.3 och senare inkluderar denna programuppdatering. Om du använder en tidigare version av Mac OS X v10.6 Snow Leopard än v10.6.3 ska du tillämpa Mac OS X v10.6.3-uppdateringen för att aktivera dessa tangentbordsfunktioner.