Om Prestandauppdatering 1.0

Den här uppdateringen löser ett problem med att hårddisken ibland stannar, vilket har rapporterats av ett fåtal användare.

Läs mer om hur du installerar Prestandauppdatering 1.0 på en Intel-baserad Macintosh-dator.

1. Stäng alla program och hämta och installera sedan uppdateringen för Mac OS X 10.5 Leopard eller Mac OS X 10.6 Snow Leopard.
  2. En skivavbildning med ett installationsprogram överförs till mappen Hämtningar eller till den plats som har angetts på fliken Allmänt under Safari > Inställningar.
  3. Om du hämtar skivavbildningen via Safari får du ett meddelande om att den innehåller ett program.  Klicka på OK om du vill fortsätta.
  4. Om du har aktiverat alternativet "Öppna säkra filer efter hämtning" i Safari-inställningarna monteras skivavbildningen automatiskt.  Om alternativet inte är aktiverat måste du dubbelklicka på skivavbildningen för att den ska monteras.
  5. Dubbelklicka på filen PerformanceUpdate.pkg i den monterade skivavbildningen för att starta uppdateringen av den fasta programvaran.
  6. Ett välkomstmeddelande visas.  Klicka på Fortsätt.
  7. Om meddelandet "Datorn behöver inte den här uppdateringen" visas behöver uppdateringen inte installeras på datorn.
  8. Fönstret Programlicensavtal visas.  Klicka på Fortsätt.
  9. Godkänn avtalsvillkoren genom att klicka på Godkänns.
  10. Ett standardinstallationsfönster visas.  Klicka på Installera för att installera prestandauppdateringen.
  11. Ange administratörslösenordet för datorn.  Klicka på OK.
  12. Ett meddelande visas med information om att du måste starta om datorn när installationsprogrammet har avslutats.  Klicka på Fortsätt.
  13. Ett meddelande om att installationen har slutförts visas.  Klicka på Starta om.
  14. Datorn startas om.  Om inte datorn startas om kontaktar du AppleCare så får du mer information.