Mac OS X 10.6.1-uppdateringen

Den här uppdateringen rekommenderas för användare av Mac OS X 10.6 Snow Leopard och innehåller allmänna operativsystemkorrigeringar som ger bättre stabilitet, kompatibilitet och säkerhet.

Mac OS X 10.6 Snow Leopard boxMac OS X v10.6.1-uppdateringen

Vill du veta mer om säkerhetsinnehållet i denna uppdatering kan du läsa den här webbsidan.

Uppdatera datorn

Du bör säkerhetskopiera systemet innan du påbörjar installationen. Du kan använda Time Machine.

Avbryt inte installationsprocessen när du har börjat uppdatera systemet. Du kan råka ut för oväntade resultat om du har installerat modifieringar av systemprogramvaran från tredje part eller om du har modifierat operativsystemet på annat sätt.

Välj Programuppdatering på menyn Apple (), så söker datorn automatiskt efter den senaste Apple-programvaran på Internet, till exempel den här uppdateringen.

Om din dator inte är uppdaterad visas eventuellt andra programuppdateringar som du också bör installera. När meddelandet "Programvaran behöver inte uppdateras" visas i Programuppdatering kan du vara säker på att alla tillgängliga uppdateringar har installerats.

Observera att storleken på en viss uppdatering kan variera mellan olika datorer när den installeras via Programuppdatering. Kom också ihåg att vissa uppdateringar måste installeras före andra, och att du därför bör köra Programuppdatering flera gånger för att se till att du har alla tillgängliga uppdateringar.

Du kan ladda ner installationsprogrammet för uppdateringar manuellt. Detta alternativ är praktiskt när du behöver uppdatera flera datorer och inte vill hämta uppdateringen mer än en gång. Dessa versioner av de fristående installationsprogrammen är tillgängliga på hämtningssidan Apple Supporthämtningar.

Vad ingår?

• Förbättrad kompatibilitet med vissa Sierra Wireless 3G-modem
  • En korrigering av ett problem som handlar om att vissa drivrutiner för skrivarkompatibilitet kanske inte visas korrekt i skrivarlistan i Lägg till skrivare
  • En korrigering av ett fel som kan göra att uppspelningen av en DVD-skiva plötsligt stoppas utan anledning
  • En korrigering av ett fel som kan innebära att det är svårt att ta bort ett objekt från Dock
  • En lösning på ett problem som innebär att det ibland kan visas specialtecken i program som Mail och TextEdit när man använder snabbkommandot kommando-alternativ-T
  • En rättelse av de fall då den automatiska kontoinställningen i Mail inte fungerar
  • En lösning på ett problem som ibland uppstår då man skickar e-post med vissa SMTP-servrar
  • En korrigering som tar itu med problemet att Motion 4 ibland kan sluta svara
  • En uppdatering av ett insticksprogram för Adobe Flash Player med version 10.0.32.18