Krav för Mac OS X 10.5

Mac OS X 10.5 Leopard kräver:

• Mac-dator med Intel-, PowerPC G5- eller PowerPC G4-processor (867 MHz eller snabbare)
  • Minst 512 MB minne
  • En DVD-enhet för installation
  • Minst 9 GB ledigt skivutrymme
  • Vissa funktioner kräver en kompatibel Internettjänstleverantör (avgifter kan tillkomma)
  • Vissa funktioner kräver Apples MobileMe-tjänst (avgifter tillkommer).

Obs!

1. Datorer med processoruppgraderingskort stöds inte med Mac OS X. Även om Mac OS X kan installeras och verkar fungera normalt på en del datorer med uppgraderade mikroprocessorkort från tredje part tillhandahåller Apple inte teknisk support eller assistans för Mac OS X nät den används på det sättet. Kontakta tillverkaren av ditt uppgraderade mikroprocessorkort för supportinformation.
  2. Mer information finns på Mac OS X Leopards webbplats för teknisk information.
  3. Du bör också läsa i dokumentet ”Läs innan du installerar” Mac OS X-installationsskivan.