iPod touch: Vilka iPhone 3.1-programfunktioner finns det stöd för i min iPod touch?

Programuppdateringen iPhone 3.1.1 är en betaluppdatering som innehåller många nya funktioner för alla iPod touch-modeller. Funktionerna varierar mellan olika iPod touch-modeller – vissa funktioner är bara tillgängliga på nyare modeller.

Använd den här tabellen till att fastställa vilka funktioner i iPhone 3.1-programuppdateringen som är tillgängliga för din modell av iPod touch:

Klippa, kopiera och klistra in
Liggande tangentbord
Spotlight-sökning
Föräldrakontroll
Skaka och blanda
Peer-to-peer-anslutning1 2
Köp filmer, TV-program
och ljudböcker via Wi-Fi3
Röstmemon
Stereo Bluetooth4
Röststyrning5
Hjälpmedel

Obs!

1. För peer-to-peer-anslutning krävs kompatibla program som kan hämtas från App Store när de är tillgängliga.
  2. Den ursprungliga iPod touch saknar stöd för användning av Bluetooth för peer-to-peer-anslutning. Den kan använda Wi-Fi för peer-to-peer-anslutning.
  3. Finns bara i länder där filmer, TV-program och ljudböcker kan köpas genom iTunes.
  4. Separat tillbehör krävs.
  5. Användning av röstmemon och röststyrning kräver Apple Earphones med fjärrkontroll och mikrofon, eller ett kompatibelt headset eller mikrofontillbehör från en annan tillverkare.

Om du vill se en lista över ytterligare funktioner som finns tillgängliga på alla iPod touch-modeller går du till Programuppdatering för iPod touch. iPhone 3.1.1-programuppdateringen går att köpa via iTunes.