Självhjälpsresurser för QuickTime 7 och QuickTime Pro 7

Det finns flera självhjälpsresurser som du kan använda om du vill ha hjälp med funktionerna i QuickTime Player och QuickTime Pro.

Hjälp för QuickTime Player
Via Hjälp-menyn i QuickTime Player har du direkt tillgång till ett hjälpsystem där du kan söka efter information om sådant som grunderna i QuickTime Pro, hur du redigerar och skapar i QuickTime Pro eller hur du exporterar filer i QuickTime Pro.

Välj Hjälp > QuickTime Player Hjälp i QuickTime Player.

Supportsidan för QuickTime
På supportsidan för QuickTime finns följande resurser:

• QuickTime Knowledge Base, med artiklar som innehåller instruktioner och felsökningsinformation.
  • En länk till QuickTime-diskussionsgrupperna, där QuickTime-användarna kan hjälpa varandra.
  • Länkar till hämtningsbara programuppdateringar för QuickTime.

Besök supportsidan för QuickTime

Diskussionsgrupper för Apple QuickTime
Många andra QuickTime-användare deltar i diskussionsgrupperna. Du kan ställa och svara på frågor eller läsa information och kommentarer från andra QuickTime-användare.

Besök diskussionsgrupper för Apple QuickTime

Användarhandbok för QuickTime 7
Användarhandboken för QuickTime 7 innehåller instruktioner för hur du använder QuickTime Pro.