Om uppdatering 1.0 av Multi-Touch-styrplattan för Windows XP och Vista

Den här uppdateringen förbättrar Multi-Touch-styrplattans svarsförmåga och prestanda när Windows XP och Vista körs via Boot Camp på MacBook Air (sent 2008), MacBook- (13 tum, Aluminum, sent 2008) och MacBook Pro-datorer (15 tum, sent 2008).

1. Hämta uppdateringen från Apples webbplats med Windows XP eller Vista.
  2. När hämtningen är färdig visas AppleMTTUpdate.exe på skrivbordet.
  3. Dubbelklicka på AppleMTTUpdate.exe och följ anvisningarna på skärmen för att installera uppdateringen
  4. Om inte uppdateringen passar datorn visas ett meddelande när du startar uppdateringen, med information om att uppdateringen inte är avsedd för den aktuella datorn och att den inte kommer att installeras.
  5. Följ instruktionerna i installationsguiden för enhetsdrivrutiner.  När uppdateringen har installerats visas en installationsguide med ett meddelande om att drivrutinerna har installerats på datorn.

Detaljerad information om vilka förbättringar uppdateringen erbjuder finns i Boot Camp: Problem med att högerklicka med en Multi-Touch-styrplatta i Windows och Boot Camp: Problem med att använda en Multi-Touch-styrplatta i Windows.

Den här uppdateringen erbjuds inte automatiskt för datorer som kör 64-bitarsversioner av Microsoft Vista.  Dessa användare måste hämta och installera uppdateringen från följande webbplats.

Följ dessa steg för att kontrollera om uppdateringen redan har installerats.

1. Klicka på Start-menyn i Windows, på Alla program och sedan på Tillbehör.
  2. Välj Systemverktyg.
  3. Välj Systeminformation
  4. Öppna Programmiljö genom att klicka på plustecknet bredvid alternativet.
  5. Klicka på "Signerade drivrutiner".  Apple Multi-Touch och Apple Multi-Touch Mouse är av version 2.1.2.100 om den här uppdateringen har installerats.

Obs! Som standard visas inte EXE och andra filtillägg.  Följ dessa steg om du vill visa filtillägg:

1. Klicka på Start-menyn > Inställningar > Kontrollpanelen > Mappalternativ.
  2. Klicka på fliken Visning i dialogrutan Mappalternativ.
  3. Avmarkera "Dölj filnamnstillägg för kända filtyper"
  4. Klicka på OK.