MacBook Pro (15 tum, sent 2008), (17 tum, tidigt 2009), (15 tum och 17 tum, mitten av 2009): Ställa in grafikprestanda

Läs om att justera grafikprestanda för bärbara MacBook Pro (15 tum, sent 2008), MacBook Pro (17 tum, tidigt 2009) och MacBook Pro (15 tum och 17 tum, mitten av 2009) med grafikkorten NVIDIA 9400 och 9600.

De bärbara datorerna MacBook Pro (15 tum, sent 2008), MacBook Pro (17 tum, tidigt 2009) och MacBook Pro (15 tum och 17 tum, mitten av 2009) har en funktion i fönstret Strömsparare i Systeminställningar. Det här fönstret gör det möjligt att justera grafikprestanda. Det går att välja Bättre batteritid eller Högre prestanda som visas nedan.

Inget alternativ givet för bild
  • Välj Bättre batteritid för situationer där grafikintensiva program inte används eller om strömadaptern MagSafe används begränsat.

• Välj Högre prestanda om du spelar spel eller utför andra uppgifter med mycket grafikbearbetning.

Läs mer

När du väljer en annan grafikinställning i systeminställningsfönstret Strömsparare måste du logga ut för att använda de nya inställningarna. När du har klickat på Logga ut (visas i meddelandet nedan) får du möjlighet att spara öppna dokument och andra arbeten.

Inget alternativ givet för bild

Som standard använder datorer med den här möjligheten alternativet Bättre batteritid.

Se MacBook Pro (15 tum, sent 2008) och MacBook Pro (17 tum, tidigt 2009): Mer information om att välja grafikprestanda med Microsoft Windows finns i Det går inte att välja GeForce 9400M-grafik i Windows.

Information om grafikbyte för nyare bärbara Apple-datorer hittar du i MacBook Pro (15 tum, mitten av 2010) och senare, MacBook Pro (17 tum), mitten av 2010) och senare: Ställa in grafikprestanda.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.