Om Uppdateringar av Apple TV-programvaran

Den här artikeln dokumenterar ändringar i Apple TV Programuppdatering 2.0 och senare. Läs om hur du uppdaterar Apple TV-programvaran.

Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.

Se tabellen här nedan för funktioner i Apple TV Programuppdatering 3.0.2:

Anslutning, prestanda och mediarelaterade lösningar Apple TV Programuppdatering 3.0.2 inkluderar lösningar för Genius-spellistor, MobilMe-gallerifoton, iTunes-innehåll, Internetradio och andra mediarelaterade funktioner. Uppdateringen inkluderar även prestanda- och anslutningslösningar för Apple TV.

Se tabellen här nedan för funktioner i Apple TV Programuppdatering 3.0.1:

Innehåll försvinner temporärt Uppdatering som förhindrar att innehåll temporärt försvinner från Apple TV tills det synkroniseras igen

Se tabellen här nedan för funktioner i Apple TV Programuppdatering 3.0:

Omarbetat användargränssnitt Navigering till ditt favoritinnehåll är ännu enklare och snabbare.
iTunes Extras Enastående extrainnehåll på helskärm för utvalda filmer, t.ex. borttagna scener, intervjuer och interaktiva gallerier.
iTunes LP Enastående extrainnehåll på helskärm för utvalda musikalbum, t.ex. live-uppträdanden, sångtexter, bildmaterial, konvoluttexter, intervjuer och foton.
Genius-mixar Otaliga mixar av låtar från ditt iTunes-bibliotek som passar ihop.
Internetradio Växla mellan tusentals stationer och lyssna på dem direkt via din TV. Tagga favoritstationer för att lyssna senare.
Lokal musiksökning Sök igenom ditt lokala musikbibliotek med några få tryck på fjärrkontrollen.
iPhoto-händelser och -ansikten Gör det enklare att hitta dina favoritbilder i iPhoto.
YouTube i HD Upplev hundratusentals YouTube-videor i enastående HD.

Se tabellen här nedan för funktioner i Apple TV Programuppdatering 2.4:

Riktningsstyrning med programmet Remote Styr Apple TV med enkla fingerrörelser via programmet Remote. Den här funktionen kräver att Remote 1.3 körs på en iPhone eller iPod touch med iOS 3.0.
Flickr-sökning Sök efter bildtaggar i Flickr för att hitta nyligen uppdaterade, intressanta bilder. Spara sökningar för att snabbt hitta nya foton eller använda som skärmsläckare för Apple TV.
Nya visningsalternativ Visa filmer efter genre, film eller osedda. Visa TV-program och podcasts efter datum, program eller osedda.
Uppdaterade transport- och kapitellägen Klicka åt höger eller vänster under videouppspelning för att spola framåt eller bakåt. Ytterligare klick ökar hastigheten. Klicka nedåt för att visa kapitelmarkeringar.

Se tabellen här nedan för funktioner i Apple TV Programuppdatering 2.3.1:

Nätverkstest Nätverkstestet skickar information om din Internetanslutning till Apple för att förbättra nedladdningsprestandan.

Se tabellen här nedan för funktioner i Apple TV Programuppdatering 2.3:

AirTunes-strömning från Apple TV Musik kan strömmas via AirTunes till Airport Express-högtalare eller någon annan Apple TV i huset.
Fjärrkontroller från tredje part Apple TV kan nu lära in och använda andra fjärrkontroller förutom Apple-fjärrkontrollen.
Spellistor Spellistor i iTunes som innehåller filmer, TV-program, podcasts och musikvideor kan nu visas med Apple TV.
Volymkontroll för musik Stöd för volymkontroll i Musik.

Se tabellen här nedan för funktioner i Apple TV Programuppdatering 2.2:

HDTV-program Köp populära HDTV-program direkt från iTunes Store. (endast USA)
Bläddra bland filmer efter skådespelare och regissör Bläddra bland filmer i iTunes Store efter skådespelare och regissör. Välj More (Mer) på filmsidan och bläddra i listan med skådespelare och regissörer till vänster för att se andra filmer med samma person.
Kapitelindelning, växling av ljudspår och undertexter Håll nere Spela upp/paus när du spelar upp en film för att komma till kapitelindelning samt växling av ljudspår och undertexter. Tillgängliga alternativ för den aktuella filmen visas.
Filmbeskrivning Tryck på Upp när du spelar upp en film för att visa en beskrivning av filmen.
Genius-spellistor Skapa en Genius-spellista baserad på låten som spelas för tillfället genom att hålla nere Spela upp/paus för att öppna kontextmenyn och välja Starta Genius. Obs! Genius-funktionen måste först aktiveras i iTunes 8.0.1 och synkroniseras med Apple TV.
On-The-Go-spellistor Lägg till låten som spelas för tillfället i On-The-Go-spellistan genom att hålla ner Spela upp/paus för att öppna kontextmenyn och markera Lägg till i On-The-Go.
Musikvideor i spellistor Skapa spellistor i iTunes genom att kombinera dina favoritmusikvideor och favoritlåtar. Spela upp dem efter varandra med Apple TV.
Vänteläge för Apple TV Håll nere Spela upp/paus på huvudmenyn i cirka tre sekunder (eller gå till Inställningar > Vänteläge).
Säkerhetskorrigeringar Detaljer finns i den här artikeln.

Se tabellen här nedan för funktioner i Apple TV Programuppdatering 2.1:

Film-önskelista Välj Mer på sidan med filminformation och välj sedan Lägg till i önskelista för att markera att du vill hyra eller köpa en film senare.
Stöd för programmet Remote Styr din Apple TV-uppspelning via Remote, det kostnadsfria programmet för iPhone och iPod touch.
AirTunes-mottagare Strömma AirTunes till Apple TV från iTunes, inklusive synkroniserat ljud i hela huset.
Bildbläddrare Bläddra bland dina bilder eller bilder från Flickr och MobileMe i ett rutnät eller på helskärm.
Skyddade MobileMe-album Få åtkomst till skyddade MobileMe-album via Apple TV.
Bläddra bland podcasts efter video och ljud Nu kan du bläddra bland podcasts i iTunes Store efter video eller ljud, vilket ger dig snabbare åtkomst till tiotusentals podcasts.
Säkerhetskorrigeringar Detaljer finns i den här artikeln.

Funktioner i Apple TV Programuppdatering 2.0:

• I USA kan du hyra filmer från iTunes Store i SD och HD med Dolby Digital 5.1 surroundljud direkt från Apple TV.
  • Köp TV-program, musik och musikvideor med Apple TV. De synkroniseras automatiskt tillbaka till datorn.
  • Bläddra bland och titta/lyssna på över hundratusen video- och ljudpodcaster i iTunes Store.
  • Titta på bilder från .Mac- och Flickr-gallerier.
  • Spela upp ditt iTunes-innehåll på ljudsystemet som är anslutet till din Apple TV via AirTunes.

Viktigt! Information om produkter som inte har tillverkats av Apple tillhandahålls bara i informationssyfte och ska inte betraktas som rekommendationer från Apple. Kontakta leverantören för mer information.