Apple Wireless Keyboards och Wireless Mouse: Systemkrav

Ta reda på mer om systemkraven för Apple Wireless Keyboard och Apple Wireless Mouse.

Apple Wireless Keyboard i aluminium (2009) kräver:

Apple Magic Mouse kräver:

• Macintosh-dator med inbyggd Bluetooth.
  • Mac OS X v10.5.8 Leopard med Wireless Mouse Software Update 1.0 eller Mac OS X v10.6.1 Snow Leopard med Wireless Mouse Software Update 1.0.
    Obs! Styrning av rullningshastighet stöds endast i Mac OS X v10.6 Snow Leopard.
  • Två R6-batterier (ingår).Se Apple Wireless Keyboard och Apple Wireless Mouse: Installera batterier för byte av batterier.

Apple Wireless Keyboard i aluminium (2007) och Apple Wireless Mouse (2007) kräver:

• Macintosh-dator med inbyggd Bluetooth.
  • Mac OS X 10.4.10 eller senare.
  • Två R6-batterier för Apple Wireless Mouse (2007).
  • Tre R6-batterier för Apple Wireless Keyboard (2007).

Original Apple Wireless Keyboard och Apple Wireless Mouse kräver:

• Macintosh-dator med inbyggd Bluetooth eller D-Link USB Bluetooth-adapter (artikelnummer DBT-120, rev. B2 eller senare).
  • Mac OS X v10.2.6 eller senare.
  • Två R6-batterier för Apple Wireless Mouse.
  • Fyra R6-batterier för Apple Wireless Keyboard.