Det här kan du göra med trådlös Bluetooth-teknik

Här får du reda på vad du kan göra med Mac-datorns trådlösa Bluetooth-teknik.

Du kan:

• Utbyta eller synkronisera data mellan Bluetooth-kompatibla datorer och enheter.
  • Använda Bluetooth-kompatibla trådlösa inmatningsenheter, t.ex. tangentbord och mus.
  • Ansluta trådlösa Bluetooth-kompatibla skrivare, hörlurar eller högtalare.
  • Dela Internetanslutning med andra Bluetooth-kompatibla enheter.

Obs!

1. iPhone-användare bör läsa informationen om Bluetooth och iPhone på supportsidan för iPhone.
  2. Om du vill använda trådlös Bluetooth och datorn inte levererades med en installerad Bluetooth-modul kan du ansluta en USB-adapter för Bluetooth. Mer information finns i Med vissa USB-adaptrar för Bluetooth går det inte att använda trådlös mus eller trådlöst tangentbord för att starta datorn från viloläget.

Mer information visas om du anger sökordet Bluetooth i Mac-hjälpen. Du kan också läsa följande Knowledge Base-artiklar:

Parkoppla datorn med en Bluetooth-kompatibel telefon
Så här installerar du Apple Wireless Keyboard
Så här installerar du Apple Wireless Mouse