iMac (platt bildskärm): Om VGA-porten

Du kan använda iMac:s funktion för skärmbildsdubblering genom att ansluta en bildskärm till mini-VGA-bildskärmsporten.

iMac (platt bildskärm) har en "mini-VGA"-bildskärmsport på baksidan. Porten gör att du kan använda iMac-datorns funktion för skärmbildsdubblering med en kompatibel VGA-skärm. En Apple VGA-bildskärmsadapter, artikelnr M8639G/A (köps separat), krävs för anslutning av bildskärmskabeln.

Du kan använda alla VGA-bildskärmar som är kompatibla med följande upplösningar och frekvenser:

• 640 x 480 bildpunkter vid 60 Hz
  • 800 x 600 bildpunkter vid 75 Hz
  • 1024 x 768 bildpunkter vid 75 Hz