Mighty Mouse: Avaktivera rullning

Rullningskulan har två funktioner: den ska kunna rulla fönster i alla riktningar, d.v.s. vågrätt, lodrätt och diagonalt, och den ska gå att använda som extraknapp.

Avmarkera kryssrutorna för vertikal och horisontell rullning på fliken Mus i rutan Tangentbord och mus i Systeminställningar, om du vill avaktivera rullningsfunktionen. Om du väljer ”Av” i popup-menyn för rullningskulans knapp, avaktiveras bara knappfunktionen.