Apple TV: En bredbandsanslutning till Internet krävs för att spela upp innehåll från iTunes Store

Apple TV: En bredbandsanslutning till Internet krävs för att spela upp innehåll från iTunes Store

En bredbandsanslutning till Internet krävs för att spela upp innehåll från iTunes Store på din Apple TV. Om Internetanslutningen inte fungerar kan din Apple TV visa ett felmeddelande första gången du försöker spela upp filer köpta eller hyrda från iTunes Store. För att kunna spela upp filer köpta eller hyrda från iTunes Store på din Apple TV måste både datorn med iTunes och Apple TV:n vara anslutna till Internet. Detta för att auktoriseringen ska kunna genomföras. Du kan testa om din Apple TV kan komma åt Internet genom att försöka spela upp en filmtrailer (välj Filmer > Trailrar i programvara 2.0 eller Filmer > Långa trailrar i programvara 1.x och välj en trailer att spela upp).