iMac (direktmatad): Ansluta en extern bildskärm till VGA-porten

iMac (direktmatad): Ansluta en extern bildskärm till VGA-porten

Enligt den tekniska informationen om min iMac ska datorn vara utrustad med en VGA-port för skärmbildsdubblering. Var sitter den?

Det är bara iMac DV-modeller som kan användas med VGA-skärmbildsdubblering. Funktionen gör att du kan visa samma bild på två olika bildskärmar. Det går inte att använda den andra bildskärmen till att göra skrivbordet större.

För att kunna komma åt VGA-porten måste du byta ut luckan på datorns baksida mot VGA-luckan som levererades med iMac DV-datorn. Anvisningar om hur du gör finns i Mac Hjälp i menyn Hjälp.

Om datorn inte är utrustad med funktionen för VGA-skärmbildsdubblering finns det tyvärr ingen uppgradering från Apple.

Bildstorleken på iMac-datorn och den externa bildskärmen kommer att vara samma. Om det inte visas någon bild på den externa bildskärmen kan du försöka att byta upplösningen till 1 024 x 768 vid 75 Hz och tillbaka till önskad upplösning, i inställningsprogrammet Bildskärm.

Anm. Bildstorleken på iMac-datorn och den externa bildskärmen kommer att vara samma.