MacBook Air: Ställa in en MacBook Air med hjälp av Inställningsassistent

När du startar en MacBook Air första gången startas Inställningsassistent. Inställningsassistent hjälper dig att ange rätt uppgifter för Internetanslutningen och ställa in ett användarkonto på datorn. Du kan flytta information trådlöst från en annan Mac under inställningsprocessen.

Obs! Om du inte överför informationen med Inställningsassistent när du startar datorn första gången, kan du överföra den senare med Flyttassistent. Gå till mappen Program, öppna Verktygsprogram och dubbelklicka på Flyttassistent.

Så här ställer du in din MacBook Air:

1. Följ anvisningarna på skärmen i Inställningsassistent tills du kommer till skärmen "Har du redan en Mac?".

2. Gör en enkel installation eller en installation med flyttning:

• Gör en enkel installation genom att välja "Överför inte min information nu" och klicka på Fortsätt. Följ anvisningarna när du väljer trådlöst nätverk, ställer in ett konto och avslutar Inställningsassistent.

• Gör en installation med flyttning genom att först ställa in en annan Mac som har en optisk enhet. Följ sedan anvisningarna i den här artikeln.

Obs! Om du redan har startat Inställningsassistent på din MacBook Air kan du lämna den mitt i processen utan att avsluta. Gå sedan till den andra datorn och installera DVD/CD-delning och återvänd därefter till din MacBook Air.

Information om hur du använder Flyttassistent finns i den här artikeln.

Information om hur du optimerar dataflytten med hjälp av Internetdelning finns i den här artikeln.

Om du vill ha tips om flytt läser du den här artikeln.