iPhoto: Fem steg till fantastiska böcker, kort och kalendrar

Följ dessa fem steg för att få snygga böcker, kort och kalendrar varje gång du beställer!

1. Ta fantastiska bilder

Fantastiska böcker, kort och kalendrar börjar med fantastiska bilder. Kontakta din kameratillverkare för att lära dig mer om hur du tar fantastiska foton. Om du upptäcker en gul varningstriangel på en bild ska du gå till iPhoto, Aperture: Vad ska jag göra om jag får en varning om låg upplösning?.

2. Använd den senaste versionen av iPhoto

Håll dig uppdaterad med den senaste versionen av iPhoto. Besök Apples supporthämtningar och sök efter tillgängliga programuppdateringar. Se Uppdatera program för ytterligare information om uppdatering av ditt program.

3. Använda iPhoto för att göra justeringar

Låt iPhoto hjälpa dig! Om du lägger till foton med program från tredje part kan det leda till oväntade resultat vid din trycksaksbeställning. Se "Bildskillnader mellan böcker och kopior" för att läsa mer om vad du kan vänta dig från tryckta böcker, kort och kalendrar.

4. Förhandsgranska din beställning

Se hur filen som du skickade till Apple kommer att se ut så undviker du vanliga problem som saknade bilder och kapade texter. Kontrollera innehållet på varje sida för att undvika ändringar i sista minuten. Se Förhandsgranska en beställning i iPhoto eller Aperture för mer information.

5. Skicka din beställning

Få din beställning skickad direkt hem till dörren. När du är nöjd med boken, kortet eller kalendern klickar du på Köp-knappen för att slutföra beställningen. Om du vill göra ändringar i beställningen kan du helt enkelt ångra beställningen inom 90 minuter efter att du skickade den genom att gå till sidan Beställningsstatus, och lägga in en ny beställning via iPhoto.

Om du använder iPhoto '11 ska du läsa Kalendrar och iPhoto '11.