Mac mini: Om DVI till VGA-adaptern

Lär dig mer om DVI till VGA adaptern som medföljer din Mac mini.

Mac mini levereras med en liten DVI till VGA-adapter. Med hjälp av adaptern kan du använda din Mac minis DVI-port med en VGA-kompatibel display.

Ny adapter

Om du behöver byta ut DVI till VGA-adaptern som medföljde din Mac mini, är den här Apple DVI till VGA-displayadaptern (modell M8754G/A) funktionellt likvärdig, och kan köpas via Apple Store. Det är samma adapter som levererades med andra Macintosh-datorer.

Andra adaptrar

Du kan också använda Apples DVI till Videoadapter (modell M9267G/A), vilken visar S-Video och RCA-kontakter, som gör att du kan ansluta din Mac mini direkt till en TV-apparat eller en äldre projektor.