Bygga om loopindexet i GarageBand

I vissa situationer kan loopindexet bli oanvändbart och behöva byggas om.

Om detta inträffar kan du se något av följande symtom:

• Meddelandet "Inga Apple Loops hittades" visas när du öppnar loopbläddraren.
  • Knapparna i loopbläddraren är nedtonade och inga loopar visas i den.
  • Det förekommer andra problem med Apple Loops.

Gör så här om du vill bygga om indexfilerna:

1. Logga in med ett administratörskonto.
  2. Avsluta GarageBand om det är öppet.
  3. Klicka på Finder-symbolen i Dock.
  4. Välj menyn och sedan Gå till mapp.
  5. Skriv sökvägen till mappen: se denna artikel.
  6. Klicka på Gå.
  7. Dra alla "sökindexfiler" från Apple Loops-indexmappen till papperskorgen. (De här filerna skapas på nytt senare.)
  8. Öppna GarageBand.
  9. Klicka på knappen Loopbläddrare. Meddelandet "Inga Apple Loops hittades" kan visas.
  10. Klicka på Finder-symbolen i Dock.
  11. Välj menyn och sedan Gå till mapp.
  12. Skriv sökvägen till mappen: se denna artikel.
  13. Klicka på Gå.
  14. Leta reda på Apple Loops-mappen och dra den från Finder till loopbläddraren i GarageBand.
  15. Upprepa steg 11-14 och kontrollera samtliga platser där det kan finnas loopar, enligt beskrivningen i denna artikel.

Det sista steget innebär att Apple Loops-mappen indexeras om. Om du har installerat GarageBand Jam Pack, upprepar du det sista steget för Apple Loops för GarageBand Jam Pack-mappen.