Importera iCal-kalendrar från Microsoft Entourage

Så här importerar du kalendrar till iCal från Microsoft Entourage.

1. Öppna iCal.
  2. Välj Importera i Arkiv-menyn.
  3. Välj alternativet "Importera Entourage-data".
  4. Klicka på Importera.

Tips! Det kan ta upp till en timme eller mer att importera stora kalenderfiler med många återkommande aktiviteter. Medan filen importeras i iCal visas en snurrande skivsymbol, vilket indikerar att du ska vänta. När filen har importerats ändras symbolen till en pekare. Då kan du börja använda de andra funktionerna i iCal.

Entourages helginformation importeras inte till iCal, eftersom iCal redan innehåller helginformation. Entourage-uppgifterna importeras som uppgifter.