Om usb-C till Lightning-adaptern

Usb-C till Lightning-adaptern fungerar med iPhone- eller iPad-modeller med en usb-C-kontakt. Använd denna adapter för att ansluta din iPhone eller iPad med usb-C till ett Lightning-tillbehör för laddning, data och ljud.

Ladda din iPhone eller iPad med usb-C

Du kan använda usb-C till Lightning-adaptern för att ladda din iPhone eller iPad. Anslut till exempel en usb-C till Lightning-kabel till den här adaptern och anslut sedan den andra änden av kabeln till en usb-C-strömadapter.

No alt supplied for Image

Den här adaptern ger maximalt 24 W vid laddning av iPhone- eller iPad-modeller med en usb-C-kontakt. Använd en usb-C-kabel för att ansluta en strömkälla direkt till din iPhone eller iPad för snabbare laddningsprestanda.

Överföra data till och från din enhet

Anslut den här adapterns Lightning-kontakt till en Lightning-kabel för dataöverföring. Den ger dataöverföringshastigheter på upp till 480 Mbit/s (usb 2).

Usb-C till Lightning-adaptern kräver ingen ström, men enheter som du ansluter till den kan dra ström från din iPhone eller iPad.

Ansluta till CarPlay

Du kan använda usb-C till Lightning-adaptern med trådbunden CarPlay i de flesta fordon. Vissa kombinationer av adaptrar, kablar och underhållningssystem för fordon kan dock störa den trådbundna CarPlay-anslutningen. I den här situationen eller för bilar som endast stöder trådbunden CarPlay, använder du en direktanslutning med en usb-A till usb-C-kabel, som Belkin BOOST↑Charge Pro Flex usb-a till usb-c-kabel.

Vissa funktioner kräver iOS 17 eller iPadOS 17 eller senare. Använd endast en enhet eller kabel i taget med usb-C till Lightning-adaptern för att få det bästa resultatet.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.