Innan du säljer, ger bort, lämnar tillbaka eller återvinner dina AirPods

Läs om hur du förbereder dina AirPods för en ny ägare samt tar bort parkopplingen från ditt Apple-ID.

Ta bort dina AirPods från ditt Apple-ID

AirPods kan bara parkopplas med ett Apple-ID åt gången. Du måste ta bort AirPods från ditt Apple-ID innan du ger bort eller säljer dem. På så sätt kan den nya ägaren parkoppla dem med sitt Apple-ID och dra nytta av alla funktioner, även Hitta.

Du kan ta bort AirPods från ditt Apple-ID på din iPhone, iPad eller Mac där du är inloggad med ditt Apple-ID. Du behöver bara ta bort AirPods från ditt Apple-ID på en enhet för att ta bort parkopplingen.

Dina AirPods behöver inte vara anslutna via Bluetooth till din enhet, men processen kan ske snabbare om dina AirPods är Bluetooth-anslutna och inom enhetens Bluetooth-räckvidd.

Ta bort AirPods från ditt Apple-ID på en iPhone eller en iPad

1. Öppna appen Hitta.

2. Välj fliken Enheter, tryck på dina AirPods och svep sedan uppåt.

3. Tryck på Ta bort den här enheten och tryck sedan på Ta bort för att bekräfta.

Ta bort AirPods från ditt Apple-ID på en Mac

1. Öppna appen Hitta.

2. Välj fliken Enheter och välj sedan dina AirPods.

3. På kartan klickar du på Mer info-knappenIngen alt tillhandahålls för bild.

4. Klicka på Ta bort den här enheten.

Avbokaa eller överföra rätt till service med AppleCare

Om dina AirPods omfattas av en AppleCare-plan kan du avbryta eller överföra den planen.

Avbryt din AppleCare-plan

Överför din AppleCare-plan till den nya ägaren

Rengöra dina AirPods

Innan du ger bort dina AirPods kanske du vill rengöra dem åt den nya ägaren.

Rengöra dina AirPods