Apple Music Classical

Apple Music Classical är en app som är utformad särskilt för klassisk musik. Och om du har en enskild prenumeration, studentprenumeration eller familjeprenumeration på Apple Music, ingår Apple Music Classical i din prenumeration. Läs mer om Apple Music Classical.

Vad är Apple Music Classical?

Med appen Apple Music Classical har du tillgång till världens största katalog av klassisk musik. Du kan söka efter kompositör, verk, dirigent och annat för att enkelt hitta valfri inspelning. Utforska kompositörer, tidsperioder, instrument med mera genom anpassade spellistor och kompositörernas biografier. Få detaljerad information om det du lyssnar på. Och få tillgång till fler funktioner för att lyssna på klassisk musik.

Så här skaffar du appen Apple Music Classical

Du behöver en enskild prenumeration, studentprenumeration eller familjeprenumeration på Apple Music.

Apple Music Classical är för närvarande endast tillgänglig på iPhone, iPad och Android. Följ anvisningarna nedan när du vill hämta appen Apple Music Classical.

Så här skaffar du appen Apple Music Classical på din iPhone eller iPad

Så här skaffar du appen Apple Music Classical på din Android-enhet

• Kontrollera att appen Apple Music är installerad på din Android-enhet och att du är inloggad med samma Apple-ID som du använder med din Apple Music-prenumeration.
  • Uppdatera appen Apple Music till den senaste versionen.
  • Gå till Google Play och hämta appen Apple Music Classical.

Vanliga frågor

Varför finns det en separat app för klassisk musik?

Klassisk musik är annorlunda. Titlarna är längre och mer detaljerade, det finns flera artister för varje verk och hundratals inspelningar av välkända musikstycken. Appen Apple Music Classical är utformad för att ge stöd till den komplexa datastrukturen för klassisk musik.

Kan min familj få tillgång till Apple Music Classical om jag har en familjeprenumeration på Apple Music?

Din familj får tillgång till Apple Music Classical som en del av familjeprenumerationen på Apple Music. Dina familjemedlemmar behöver en iPhone, iPad eller Android-enhet med appen Apple Music installerad. De måste också vara inloggade på appen Apple Music med det Apple-ID som de använder med din familjeprenumeration.

Hur lägger jag till musik i mitt Apple Music Classical-bibliotek?

• Lägg till ett album eller en spellista genom att trycka på Lägg till knappen Lägg till ovanför albumet eller spellistan.
  • Lägg till en enskild låt genom att trycka på Mer knappen Mer bredvid låten och tryck sedan på Lägg till i bibliotek.
  • Lägg till en inspelning, ett verk, en kompositör eller en artist genom att trycka på Favorit knappen Favorit.

Kan jag se mitt Apple Music Classical-bibliotek i Apple Music-appen?

Du kan komma åt album, spellistor och låtar som du har lagt till i ditt Apple Music Classical-bibliotek på alla enheter som har Apple Music-appen.

Inspelningar, verk och kompositörer kommer inte att synas i Apple Music-appen och kan endast nås i Apple Music Classical-appen.

Kan jag hämta musik i Apple Music Classical-appen för att lyssna på offline?

Du kan inte hämta musik i Apple Music Classical-appen. Men du kan använda appen Apple Music för att hämta låtar, album och spellistor som du har lagt till i ditt Apple Music Classical-bibliotek.

1. Öppna Apple Music-appen.
  2. Leta reda på klassisk musik som du har lagt till från Apple Music Classical-appen.
    • Hämta ett album eller en spellista genom att trycka på Hämta knappen Hämta ovanför albumet eller spellistan.
    • Hämta en enskild låt genom att trycka på Mer knappen Mer bredvid låten och tryck sedan på Hämta.

Kan jag se hela mitt Apple Music Classical-bibliotek i Apple Music-appen?

Du kan bara komma åt klassisk musik från ditt Apple Music-bibliotek i Apple Music Classical-appen.

Kan jag lyssna på klassisk musik med förlustfritt ljud och rumsligt ljud med Dolby Atmos?

Hela Apple Music Classical-katalogen är tillgänglig med högsta ljudkvalitet (upp till 192 kHz/24-bitar Hi-Res Lossless). Läs mer om hur du kan lyssna på musik med förlustfritt ljud.

Du kan även få tillgång till tusentals låtar i rumsligt ljud med Dolby Atmos. Läs mer om hur du kan lyssna på musik med rumsligt ljud med Dolby Atmos.

Kan jag blanda musik i Apple Music Classical-appen?

Det går inte att blanda musik i Apple Music Classical-appen.

Var kan jag läsa mer om Apple Music Classical?

Tillgängligheten för Apple Music och Apple Music Classical kan variera beroende på land eller region. Läs vad som är tillgängligt i ditt land eller region.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.