Om du ser ett meddelande om att macOS Server inte stöds när du uppgraderar till macOS Ventura

Om du har macOS Server på din Mac måste du ta bort Server-appen innan du kan uppgradera till macOS Ventura.

macOS Server stöds inte i macOS Ventura. Om appen macOS Server är installerad på din Mac måste du ta bort Server-appen från Mac-datorn innan du kan uppgradera till macOS Ventura.

1. Avsluta startskivan för macOS Ventura.

2. Ta bort Server-appen från skivan du uppgraderar till macOS Ventura.

3. Uppgradera till macOS Ventura.