Om säkerhetsinnehållet i iTunes 12.12.4 för Windows

Det här dokumentet beskriver säkerhetsinnehållet i iTunes 12.12.4 för Windows.

Om säkerhetsuppdateringar från Apple

Apple skyddar sina kunder genom att aldrig avslöja, diskutera eller bekräfta säkerhetsproblem innan en fullständig utredning har genomförts och alla nödvändiga appkorrigeringar eller utgåvor är tillgängliga. De senaste uppdateringarna visas på sidan Säkerhetsuppdateringar från Apple.

Apples säkerhetsdokument hänvisar till sårbarheter (när det är möjligt) med hjälp av CVE-ID.

Mer information om säkerhet finns på sidan om Apples produktsäkerhet.

iTunes 12.12.4 för Windows

Släpptes 18 maj 2022

AppleGraphicsControl

Tillgängligt för: Windows 10 och senare

Effekt: bearbetning av en bildfil med skadligt innehåll kan ge upphov till körning av opålitlig kod

Beskrivning: ett minnesfel åtgärdades genom förbättrad indatavalidering.

CVE-2022-26751: Michael DePlante (@izobashi) på Trend Micro Zero Day Initiative

ImageIO

Tillgängligt för: Windows 10 och senare

Effekt: en fjärrangripare kunde orsaka ett oväntat appavslut eller körning av opålitlig kod

Beskrivning: ett problem med heltalsspill åtgärdades genom förbättrad indatavalidering.

CVE-2022-26711: actae0n på Blacksun Hackers Club i samarbete med Trend Micro Zero Day Initiative

iTunes

Tillgängligt för: Windows 10 och senare

Effekt: en lokal angripare kan höja sin behörighet

Beskrivning: ett logikfel åtgärdades genom förbättrad tillståndshantering.

CVE-2022-26774: Sai Wynn Myat (@404death)

Mobile Device Service

Tillgängligt för: Windows 10 och senare

Effekt: en app kan kanske radera filer som den inte har behörighet för

Beskrivning: ett logikfel åtgärdades genom förbättrad tillståndshantering.

CVE-2022-26773: Sai Wynn Myat (@404death)

WebKit

Tillgängligt för: Windows 10 och senare

Effekt: bearbetning av skadligt webbinnehåll kan leda till körning av opålitlig kod

Beskrivning: ett problem med användning av tidigare använt minne åtgärdades genom förbättrad minneshantering.

WebKit Bugzilla: 238171

CVE-2022-26717: Jeonghoon Shin på Theori

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.