Återskapa raderade textmeddelanden på din iPhone eller iPad

I iOS 16, iPadOS 16.1 eller senare kan du återskapa konversationer och meddelanden som du har raderat i appen Meddelanden.

Så här hämtar du raderade meddelanden eller konversationer

1. Tryck på Redigera på konversationssidan i Meddelanden. Om du tidigare har aktiverat meddelandefiltrering syns inte knappen Redigera. Istället kan du trycka på Filter på sidan för konversationer.

2. Tryck på Visa Nyligen raderatInget alternativ för bild.

På sidan för konversationer i Meddelanden kan du trycka på Redigera för att se alternativet att visa nyligen raderade meddelanden.

3. Välj konversationerna med de meddelanden du vill återskapa och tryck sedan på Återskapa.

Tryck på konversationen som innehåller meddelanden som du vill återskapa på sidan Nyligen raderade i Meddelanden.

4. Tryck på Återskapa meddelande eller Återskapa [Antal] meddelanden.

Du behöver iOS 16, iPadOS 16.1 eller senare för att återskapa raderade meddelanden och konversationer. Du kan bara återskapa meddelanden och konversationer som du tagit bort under de senaste 30 till 40 dagarna. Om du raderar ett meddelande innan du uppdaterar till iOS 16, iPadOS 16 eller senare kan du inte återskapa det meddelandet.

Läs mer om hur du raderar ett meddelande eller en konversation på din iPhone