Använda molnappar från tredje part i appen Filer

Det går att lägga till dina molntjänster från tredje part, såsom Box, Dropbox, OneDrive, Adobe Creative Cloud, Google Drive, med flera, i appen Filer så att du kan komma åt dina filer på alla enheter.

Lägga till molnlagringsappar från tredje part i appen Filer

1. Hämta och konfigurera molnappar från tredje part, såsom Dropbox, OneDrive eller Google Drive.

2. Öppna appen Filer.

3. Tryck på fliken Bläddra.

4. Tryck på knappen Merknappen Mer och sedan på Ändra.

ios15-iphone-12-pro-files-browse-locations
  5. Aktivera apparna från tredje part som du vill använda i appen Filer.

ios15-iphone-12-pro-files-browse-locations-more-edit
  6. Tryck på Klar.

7. Om du inte ser någon av dina molntjänster från tredje part i appen Filer, kontaktar du din molnleverantör.

Flytta filer från en molnapp från tredje part i appen Filer

1. Sök efter filen från tredje part som du vill flytta i appen Filer.

2. Tryck länge på filen tills en meny öppnas och tryck sedan på Flytta.

3. Välj mappen dit du vill flytta filen.

4. Tryck på Kopiera.