Hitta din version av funktionen Varningar om oregelbunden rytm

Det kan hända att version 1 eller 2 inte är tillgänglig på grund av lagstiftningen i ditt land eller din region. Du kan kontrollera vilken version av funktionen Varningar om oregelbunden rytm du har i din Apple Watch eller iPhone.

På Apple Watch

1. Öppna appen Inställningar.

2. Tryck på hjärtat och sedan på Varningar om oregelbunden rytm.

3. Rulla ned för att visa versionsnumret.

På iPhone

1. Öppna appen Hälsa.

2. Tryck på fliken Bläddra och sedan på Hjärta.

3. Tryck på Varningar om oregelbunden rytm.

4. Rulla ned till Alternativ och tryck på Om.

Versionsnumret för funktionen Varning om oregelbunden rytm visas i avsnittet Om bredvid Funktionsversion.