Hämta och radera avsnitt i Podcaster på iPhone och iPad

Fortsätt att lyssna på podcaster som du följer när du inte är ansluten till wifi eller mobilnät.

Så här hämtar du podcast-avsnitt på iPhone eller iPad

1. Öppna appen Podcasts.

2. Bläddra eller sök efter ett program och tryck sedan på det.

3. Tryck och håll in avsnittet som du vill hämta.

4. Tryck på Hämta avsnitt.

Alternativet Hämta avsnitt på iPhone.

När du följer en podcast hämtas det senaste avsnittet automatiskt till din enhet.

Så här stänger du av automatiska hämtningar

Om du inte vill att nya avsnitt hämtas automatiskt till din enhet kan du stänga av den här funktionen.

Stäng av automatiska hämtningar för ett program

1. Öppna appen Podcasts.

2. Bläddra eller sök efter ett program eller välj ett från ditt bibliotek.

3. Tryck på knappen Mer symbolen för knappen Mer högst upp på skärmen och tryck sedan på Inställningar.

4. Under Nedladdningar trycker du på Hämta automatiskt och väljer Av.

En iPhone som visar alternativet Av valt för automatiska hämtningar

Du kan också välja antalet avsnitt eller tidsramen för avsnitten som du vill hämta automatiskt till din enhet.

Stoppa hämtningen för alla framtida avsnitt av programmet som du följer

1. Öppna appen Inställningar.

2. Tryck på podcaster.

3. Under Automatiska hämtningar trycker du på Hämta automatiskt och väljer sedan Av.

En iPhone som visar alternativet Hämta automatiskt i Inställningar.

Så här raderar du avsnitt på iPhone eller iPad

Du kan radera ett avsnitt, alla avsnitten i ett program eller alla dina hämtade avsnitt.

Radera ett avsnitt

1. Öppna appen Podcasts.

2. Gå till fliken Bibliotek på din iPhone och tryck sedan på Program. Gå till Bibliotek i sidofältet på din iPad och tryck på Program.

3. Tryck på programmet för att visa alla avsnitt.

4. Hitta avsnittet som du vill ha och tryck och håll sedan på avsnittet.

5. Tryck på knappen Ta bort hämtningen.

Alternativet Ta bort hämtningen på iPhone.

Avsnitt tas automatiskt bort 24 timmar efter att de har spelats upp. Gå till Inställningar, rulla ned till Podcaster och inaktivera sedan Ta bort uppspelade hämtningar om du inte vill att avsnitten ska raderas automatiskt.

Radera alla avsnitt i ett program

1. Öppna appen Podcasts.

2. Gå till fliken Bibliotek på din iPhone och tryck sedan på Program. Gå till Bibliotek i sidofältet på din iPad och tryck på Program.

3. Hitta och tryck sedan på programmet.

4. Tryck på knappen Mer Symbol för Mer-knappen.

5. Tryck på Ta bort hämtningarna.

Alternativet Ta bort hämtningarna på iPhone.

Radera alla avsnitt

1. Öppna appen Podcasts.

2. Gå till fliken Bibliotek på din iPhone och tryck sedan på Hämtade. Gå till Bibliotek i sidofältet på din iPad och tryck på Hämtade.

3. Tryck på knappen Mer Symbol för Mer-knappen.

4. Tryck på Remove All Downloads (Ta bort alla hämtningar).

Alternativet Ta bort alla hämtningar på iPhone.
  5. Bekräfta att du vill ta bort alla hämtningar.