Om ljusstyrkan är begränsad på din MacBook Pro med Liquid Retina XDR-skärm eller Apple Pro Display XDR

Läs om vad du ska göra om ljusstyrkan på bildskärmen är begränsad.

Om systemdialogrutan Bildskärm eller varningsbilden visas i menyraden eller i bilskärmsmenyn i Kontrollcenter på din MacBook Pro med Liquid Retina XDR-skärm eller Apple Pro Display XDR, använder bildskärmen begränsad ljusstyrka. Detta kan inträffa om den omgivande temperaturen i rummet är hög och du har spelat mycket ljust innehåll under en längre tid. Prova följande om det inträffar:

• På MacBook Pro med Liquid Retina XDR-skärm avslutar du alla appar som kan förbruka betydande systemresurser.
  • Använd referensläget Apple XDR Display eller Pro Display XDR om inte ditt nuvarande arbetsflöde kräver ett specifikt referensläge.
  • Sänk den omgivande temperaturen i rummet.
  • Stäng eller dölj alla fönster med HDR-innehåll.
  • Välj Apple-menyn  > Vila för att försätta din Mac i viloläge. Låt bildskärmen svalna i 5–10 minuter och tryck sedan på valfri tangent på tangentbordet för att väcka din Mac.

Kontakta Apple om problemet kvarstår och temperaturen i rummet är lägre än 25 °C.