Lägg till ett Disney MagicMobile-pass till Apple Wallet på din iPhone

Du kan lägga till ett Disney MagicMobile-pass i Wallet-appen. Använd sedan din iPhone eller Apple Watch för att komma in i deltagande Disney-nöjesparker.

Om du vill lägga till ett Disney MagicMobile-pass på din iPhone behöver du:

Kontakta Disney för information om deltagande nöjesparker och besök Disneys webbplats för mer information om MagicMobile-pass.

Hur du lägger till ett Disney MagicMobile-pass på din iPhone

1. Öppna appen My Disney Experience och logga in till ditt konto.
  2. Tryck på Disney MagicMobile-pass i app-menyn.
  3. Tryck för att ställa in ditt pass.
  4. Välj de pass som du vill lägga till om du har mer än ett MagicMobile-pass.
  5. Tryck på Lägg till i Plånbok.
    Lägg till i Plånbok
  6. Följ instruktionerna på skärmen för att lägga till ditt MagicMobile-pass.

När du lägger till ett Disney MagicMobile-pass på din iPhone läggs det automatiskt till in din parkopplade Apple Watch.

Express Mode aktiveras automatiskt, vilket gör att du kan använda ditt MagicMobile-pass med bara ett tryck. Du behöver inte öppna Wallet-appen eller ens väcka eller låsa upp enheten. När du lägger till flera MagicMobile-pass till en enhet aktiveras Express Mode för alla passen.

Vill du dela ditt MagicMobile-pass måste du använda appen My Disney Experience.

Hur du använder ett Disney MagicMobile-pass på din iPhone eller Apple Watch

Du kan använda ett MagicMobile-pass på din iPhone eller Apple Watch för att komma in i deltagande Disney-nöjesparker med bara ett klick. Du behöver inte väcka eller låsa upp enheten.

1. Håll den övre delen av din iPhone eller skärmen på din Apple Watch nära den kontaktlösa biljettläsaren.
  2. När det lyckas visas en hake och Klart visas på din enhet.
  3. Om du har mer än ett MagicMobile Pass på din enhet:
    • iPhone: svep till nästa pass.
    • Apple Watch: din klocka väljer nästa pass automatiskt.

Om din iPhone behöver laddas

Om du behöver hjälp med ditt MagicMobile-pass

• Kontakta Disney för hjälp med ditt My Disney Experience-konto eller inställning av ditt MagicMobile-pass?.