Anpassa dina e-postmeddelanden på din iPhone eller iPad

Få ljudvarningar när du får ett nytt e-postmeddelande eller visa antalet olästa e-postmeddelanden i din inkorg på din hemskärm.

Ändra dina Mail-notiser

1. Tryck på Mail i appen Inställningar.

2. Tryck på Notiser.

3. Tryck på Anpassa notiser.

4. Tryck på e-postkontot.

5. Aktivera de inställningar du vill ha, som varningar eller brickor.

När du aktiverar brickor visas antalet olästa e-postmeddelanden i din inkorg ovanför Mail-appen på din hemskärm.

När du aktiverar varningar finns det ett alternativ att anpassa dina ljud och ändra varningstonen eller ringsignalen. Ljudet du väljer kommer att spelas upp när du får ett nytt e-postmeddelande.