Dela och tilldela påminnelser på din iPhone eller iPad

Dela dina påminnelselistor med andra, tilldela personer påminnelser för att dela upp uppgifter eller matvaror och få notiser om tidsfrister eller aktiviteter.

Dela en lista

1. Öppna appen Påminnelser. Tryck på listan du vill dela.

2. Tryck på knappen DelaIngen bildtext för denna bild .

Ingen bildtext för denna bild
  3. På menyn trycker du på din kontakt eller en app som Meddelanden eller Mail och delar listan.

Personer som har accepterat din inbjudan kan lägga till objekt, radera objekt och markera dem som slutförda. Personerna du bjuder in måste också ha iOS 13 eller senare på sina enheter för att kunna visa delade listor som du har skapat i iOS 13. Notiser som du ställer in för dina påminnelser delas aldrig med andra.

Tilldela en påminnelse i en delad lista

1. Tryck på en påminnelse.

2. Tryck på knappen TilldelningIngen bildtext för denna bild i det snabba verktygsfältet.

3. Välj den person som du vill tilldela påminnelsen.

I Påminnelser på din iPhone kan du tilldela en kontakt specifika poster på din lista.
  4. Tryck på Klar.

Behöver du tilldela om en påminnelse eller ta bort en tilldelning? Tryck på mottagaren bredvid påminnelsen och sedan på Tilldela om eller Ta bort tilldelning.

I iOS 17 och senare kan du också skapa en tidig påminnelse för att få en notis innan en tilldelad uppgift förfaller.

Slå på eller av notiser i en delad påminnelselista

1. I appen Påminnelser trycker du på den delade listan som du vill ändra notiser för.

2. Tryck på knappen SamarbetaIngen bildtext för denna bild.

3. Tryck på Hantera delad lista.

4. Slå på eller av notisalternativet för att lägga till påminnelser och slutföra påminnelser.

5. Tryck på Klar.

På din iPhone kan du dela en påminnelselista med dina kontakter men ändra de automatiska notiserna genom alternativen för Hantera delad lista.