Ansluta till ett FaceTime-samtal från en Android- eller Windows-enhet

Har du en Android- eller en Windows-enhet? Med FaceTime-länkar i iOS 15, macOS Monterey och senare kan vem som helst ansluta till ett FaceTime-samtal via webbläsaren.

Det här behöver du

• En Android- eller en Windows-enhet

• En stark wifi- eller mobilnätsanslutning

• Den senaste versionen av Google Chrome eller Microsoft Edge

Så här ansluter du till ett FaceTime-samtal på webben

1. Om du får en länk till ett FaceTime-samtal ska du öppna länken.

2. Ange ditt namn och välj Fortsätt. Du kan behöva tillåta att FaceTime använder din mikrofon och kamera.

3. Välj Anslut. Vänta sedan på att samtalets värd släpper in dig.

4. Välj Avsluta för att lämna samtalet.

Det här kan du göra i ett FaceTime-samtal på webben

När du deltar i ett FaceTime-samtal på webben kan du göra många av de saker som du kan göra i FaceTime-appen.

SharePlay och skärmdelning fungerar inte i FaceTime på webben.

Stänga av eller slå på mikrofonen

Använd mikrofonknappen{Ingen bildtext för denna bild för att stänga av mikrofonen eller slå på den igen.

Slå på eller stänga av kameran

Använd kameraknappenIngen bildtext för denna bild för att slå på eller av kameran.

Använda helskärmsläge

Om du ser knappen för helskärmsläge knappen för helskärmsläge kan du använda den för att FaceTime-samtalet ska täcka hela skärmen.

Växla kameravy

Om du ser knappen för Vänd kameraIngen bildtext för denna bild kan du använda den för att växla till den främre eller bakre kameran.

Visa deltagarna i ett rutnät

Under gruppsamtal i FaceTime kan du se deltagarna i brickor som är placerade i ett rutnät. Brickan för den som talar markeras automatiskt och gör det enkelt att se vem som pratar.

1. Välj deltagarlistan och Inställningsmeny-knappenNo alt supplied for Image.

2. Välj knappen för rutnätIngen bildtext för denna bild. Välj den igen för att stänga av rutnätet.

Läs mer

Om du har en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 15 kan du skapa en länk till ett FaceTime-samtal eller med en Mac med macOS Monterey eller senare.

FaceTime-länkar stöds inte i Kina, fastlandet.

Skapa en länk till ett FaceTime-samtal stöds inte på iPhone-modeller som är köpta i Kina, fastlandet.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.