Ändra dina mål på din Apple Watch

Du kan justera dina mål när som helst för anpassa dem efter din aktivitetsnivå.

Ändra dina mål

1. Öppna appen Aktivitet på din Apple Watch.

2. Svep uppåt för att visa dina framsteg i Rörelse eller fortsätt svepa för att visa dina framsteg i Träning och Stå.

3. Tryck på plus-/minusknappenNo alt supplied for Image längst ned till höger för att ändra det valda aktivitetsmålet.

4. Tryck för att öka eller minska antalet för ditt dagliga mål och tryck sedan på Ställ in.

Ställa in ett rörelsemål på 450 kalorier på Apple Watch.

Om du inte ser alternativet för att uppdatera dina stå- och träningsmål ser du till att du har Apple Watch Series 3 eller senare med den senaste versionen av watchOS.