Se låttexter och sjung med i Apple Music på din Apple TV

Om du prenumererar på Apple Music kan du följa med när du lyssnar med låttexter som visas perfekt tajmade för varje rad och taktslag. Justera sången så att du kan sjunga med. Och bli stjärnan i din egna show genom att använda din iPhone- eller iPad-kamera för att se dig själv på TV.

Så här visar du låttexter på din Apple TV

1. Öppna appen Apple Music.

2. Spela upp en låt från Apple Music-katalogen.

3. Välj Låttexterknappen Låttexter längst ned på skärmen för att visa eller gömma synkade låttexter.

Visas inte knappen Låttexter?

Apple TV visar text till en låt som spelas på skärmen med textknappen vald

Om låttexter inte visas på din Apple TV

Om knappen Låttexterknappen Låttexter inte visas är synkade låttexter inte tillgängliga för låten.

Det är möjligt att du kan se hela låttexten om synkade låttexter inte är tillgängliga.

1. Spela upp en låt från Apple Music-katalogen.

2. Gå till nederdelen av skärmen och välj Mer knappen Mer.

3. Välj Visa fullständig låttext.

Så här använder du Apple Music Sing på din Apple TV 4K (3:e generationen)

1. Öppna appen Apple Music.

2. Spela upp en låt från Apple Music-katalogen.

3. Välj Låttexterknappen Låttexter längst ned på skärmen om synkade låttexter inte visas automatiskt.

4. Tryck på bakåtknappen på din Apple TV Remote och välj sedan mikrofonenknappen Röstvolym. Visas inte mikrofonknappen?

5. Svep på klickplattan på din Apple TV Remote uppåt eller nedåt för att justera sången.

Apple TV som visar att Mic-knappen är vald och att sången för en låt som spelas justeras

Så här använder du din iPhone- eller iPad-kamera med Apple Music Sing på din Apple TV 4K (3:e generationen)

1. När du spelar en låt med Apple Music Sing aktiverat trycker du på bakåtknappen på din Apple TV Remote.

2. Välj Kameraknappen Kamera.

3. Välj Anslut iPhone eller iPad.

4. På skärmen Kontinuitetskamera väljer du din användare, bekräfta på din iPhone eller iPad och följ sedan stegen på skärmen för att ansluta.

5. Placera din iPhone eller iPad i liggande läge framför din Apple TV. Här går det att göra följande:

• Ändra din bakgrund: Välj KameraKamera-knappen, och sedan ett filter.

• Stäng av kameran: Välj KameraKamera-knappen och sedan Koppla från kamera.

Om mikrofonknappen inte visas

Om låttexter innehåller fel eller saknas för en låt

Du kan rapportera saknade eller felaktiga låttexter genom att gå till www.apple.com/feedback/apple-music.html.

Läs om hur du ser låttexter på andra enheter

Tillgänglighet till Apple Music kan variera beroende på land eller region. Läs vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.

Umbrella (med JAY-Z) skriven av Christopher Stewart, Terius Nash, Thaddis Harrell och Shawn Carter