Se låttexter i Apple Music på din Android-enhet

Om du prenumererar på Apple Music kan du följa med när du lyssnar på dina favoritlåtar med låttexter som visas perfekt tajmade för varje rad och taktslag.

En Android-enhet som visar synkroniserade låttexter

Så här visar du låttexter på din Android-enhet

1. Öppna Apple Music-appen.
  2. Spela upp en låt från Apple Music-katalogen.
  3. Tryck på låten som spelas upp längst ned på skärmen.
  4. Tryck på Låttexter knappen Låttexter längst ned på skärmen när du vill visa eller gömma låttexter.
    • Tidssynkroniserade låttexter visas automatiskt på skärmen om de finns tillgängliga.
    • Finns det inte några synkroniserade låttexter kan det hända att den fullständiga låttexten visas för en låt istället.

Om du inte ser låttexter på din Android-enhet

Om knappen Texter knappen Texter  är nedtonad spelar du en låt som inte är från Apple Music-katalogen, låttexten är inte tillgänglig för den låten, eller så är du inte ansluten till internet.

Så här rapporterar du saknade eller felaktiga låttexter

1. Håll ned på en vers när du tittar på synkroniserade låttexter.
  2. Tryck på raderna du vill rapportera i delningsbladet som öppnas.
  3. Längst ner i delningsbladet trycker du på Rapportera ett problem.
  4. Följ anvisningarna på skärmen för att rapportera problemet.

Tillgänglighet till Apple Music kan variera beroende på land eller region. Läs vad som är tillgängligt i ditt land eller region.

Umbrella (med JAY-Z) skriven av Christopher Stewart, Terius Nash, Thaddis Harrell och Shawn Carter

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.