Om det inte gick att återskapa från iCloud-säkerhetskopiering

Läs om vad du ska göra om du behöver hjälp med att återskapa en iCloud-säkerhetskopia av din iPhone, iPad eller iPod touch.

• Anslut enheten till ström och se till att du är ansluten till wifi. Du kan inte återskapa från en säkerhetskopia via en mobil internetanslutning.

• Kontrollera din mjukvaruversion och uppdatera vid behov.

• Om det är första gången du återskapar från en iCloud-säkerhetskopia läser du om vad du ska göra. När du väljer en säkerhetskopia kan du trycka på Visa alla för att se alla tillgängliga säkerhetskopior.

Hur lång tid det tar att återskapa från en säkerhetskopia beror på storleken på säkerhetskopian samt hur snabbt wifi-nätverk du har. Om du fortfarande behöver hjälp tittar du nedan efter ditt problem eller det varningsmeddelande som du ser.

Om ett fel uppstår när du återskapar från en iCloud-säkerhetskopia

1. Prova att återskapa din säkerhetskopia på ett annat nätverk.

2. Om du har en annan säkerhetskopia tillgänglig provar du att återskapa med den säkerhetskopian. Läs om hur du hittar säkerhetskopior.

3. Om du fortfarande behöver hjälp arkiverar du viktiga data och sedan kontaktar du Apple-supporten.

Om säkerhetskopian du vill återskapa från inte visas på skärmen Välj en säkerhetskopia

1. Bekräfta att du har en tillgänglig säkerhetskopia.

2. Prova att återskapa din säkerhetskopia på ett annat nätverk.

3. Om du fortfarande behöver hjälp arkiverar du viktiga data och sedan kontaktar du Apple-supporten.

Om du får upprepade uppmaningar att ange ditt lösenord

Om du har gjort köp med fler än ett Apple-ID kan du få upprepade uppmaningar att ange ett lösenord.

1. Ange lösenordet för varje begärt Apple-ID.

2. Om du inte vet rätt lösenord trycker du lätt på Hoppa över eller Avbryt.

3. Upprepa tills det inte finns fler meddelanden.

4. Skapa en ny säkerhetskopia.

Om du saknar data när du har återskapat från en säkerhetskopia

Läs om vad du kan göra om du saknar information när du har återskapat din iOS- eller iPadOS-enhet med iCloud-säkerhetskopia.

Få hjälp med att säkerhetskopiera till iCloud

Om du behöver hjälp med att säkerhetskopiera din iPhone, iPad eller iPod touch med iCloud-säkerhetskopia läser du om vad du kan göra.