Förbättra rullstolsläget och integritet

Förbättra rullstolsläget har utformats för att skydda din information och låta dig välja vad du vill dela.

Förbättra rullstolsläget skickar tränings- och aktivitetsinformation för rullstol från iPhone och Apple Watch till Apple så att Apple kan förbättra och förstå effektiviteten hos hälso- och träningsfunktionerna på Apple-enheter. Dina data kommer inte att användas för något annat ändamål, och innehåller inte någon information som kan identifiera dig personligen. Den här informationen innehåller tränings- och aktivitetsdata för rullstol (till exempel rulltimmar, antal tag, träningsminuter och hur komplett rörelseringen är).