Så här avbokar du en Apple TV+-prenumeration

Läs om hur du avbokar din prenumeration på webben.

Så här avbokar du en Apple TV+-prenumeration

1. Gå till tv.apple.com/se.
  2. Klicka på kontosymbolen  längst upp på sidan. (Om du inte ser kontosymbolen trycker eller klickar du på Logga in, och loggar därefter in med ditt Apple-ID.)
  3. Välj Inställningar.
  4. Rulla till Prenumerationer och välj Hantera.
  5. Välj Avboka prenumeration.

Om du behöver mer hjälp

Om det inte gick att avboka din prenumeration på tv.apple.com/se kan du säga upp den i Inställningar. Du kan även kontakta Apple-supporten.

Om du behöver begära en återbetalning går du till reportaproblem.apple.comoch loggar in med samma Apple-ID som du använde för att registrera dig för Apple TV+.

Processen för att avboka prenumerationer skiljer sig något åt i Israel och Sydafrika. Läs mer om särskilda omständigheter för dessa länder och regioner.