Om du ser fel 14 när du uppdaterar eller återskapar din iPhone, iPad eller iPod touch

Läs om vad du kan göra om du ser fel 14 på datorn.

Om din iPhone, iPad eller iPod touch körde iOS 13 och inte hade tillräckligt med utrymme innan du försökte uppdatera kan något av följande hända:

• Du ser det här meddelandet på datorn: [Enhetsnamn] kunde inte återskapas. Ett okänt fel inträffade (14). Enheten försätts i återställningsläge.

• Enheten har frusit vid skärmen med Apple-logotypen.

Försök uppdatera enheten igen

Starta om enheten om den har fastnat vid skärmen med Apple-logotypen.

Om din enhet fortfarande befinner sig i återställningsläge ska du följa de här stegen för att uppdatera till iOS eller iPadOS 14.6 eller senare:*

1. Om du har en Mac med macOS Catalina eller senare ska du se till att datorn är uppdaterad. Om du har en Mac med macOS Mojave eller tidigare, eller en pc ska du se till att du har den senaste versionen av iTunes.

2. Anslut enheten till datorn med en usb-kabel.

3. Leta rätt på din enhet på datorn.

4. När du blir ombedd att uppdatera eller återskapa enheten klickar du på Uppdatera för att installera om mjukvaran och behålla dina personliga data.

* Om du har försökt att uppdatera till en tidigare version av iOS eller iPadOS ska du försöka uppdatera din enhet till iOS eller iPadOS 14.6 eller senare igen.

Om du behöver mer hjälp

Om du fortfarande ser fel 14 när du försöker uppdatera enheten kontaktar du Apple-supporten.