Om din Made for iPhone-märkta hörapparat har problem med ljudkvaliteten när den är ansluten till en iPhone 12-modell

Du kan höra oväntade ljud från vissa Made for iPhone-märkta hörapparater.

När din Made for iPhone-märkta hörapparat är ansluten till din iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro eller iPhone 12 Pro Max kan du ha:

• Högt statiskt ljud

• Ljudet bryts

• Förvrängt ljud

Du kan lösa problemet genom att uppdatera din iPhone till iOS 14.2.1 eller senare.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.