Hämta appar på din Apple TV

Du kan hämta appar och spel från App Store på din Apple TV. Om du har en Apple TV (3:e generationen) kan du endast uppdatera de inbyggda apparna.

Hämta appar för Apple TV

1. Öppna App Store-appen.
  2. Bläddra eller sök efter appen som du vill hämta.
  3. Välj pris- eller Hämta-knappen. Om du ser knappen Öppna istället för ett pris eller knappen Hämta är appen redan hämtad.
    Hämta-knappen i en App Store-app

Om en app i App Store har en Hämta-knapp i stället för ett pris är appen gratis. Vissa gratisappar erbjuder köp i appar och prenumerationer som ger dig tillgång till extra funktioner, innehåll och mer. Läs mer om köp och prenumerationer i appar.

Så här hittar du appar som du har köpt

Appar visas på din hemskärm. Du kan flytta appar på din hemskärm eller dölja dem.

Hittar du inte en app på hemskärmen? Om du använder en Apple TV (3:e generationen) kontrollerar du om appen är gömd. För att välja och visa appar går du till Inställningar > Huvudmeny.

Om du inte hittar App Store

App Store är inte tillgängligt på Apple TV (3:e generationen). Om du har den här modellen kan du inte hämta nya appar, men du kan uppdatera din mjukvara för att uppdatera dina inbyggda appar.

Läs om hur du identifierar din Apple TV-modell om du inte är säker på vilken modell du har.