Om tillgängligheten av versioner av EKG-appen på en Apple Watch

Funktioner i EKG-appen kan variera beroende på land eller region.

Hitta din version av EKG-appen

Det kan hända att version 1 eller 2 av EKG-appen inte är tillgänglig på grund av lagstiftningen i ditt land eller din region. Så här kan du verifiera vilken version av EKG-appen du har på din Apple Watch eller iPhone.

På Apple Watch

1. Öppna appen Inställningar.

2. Tryck på Hjärta, sedan på EKG.

Versionsnumret för din EKG-app visas.

På din iPhone

1. Öppna appen Hälsa.

2. Tryck på fliken Bläddra och sedan på Hjärta.

3. Tryck på EKG och sedan på Om.

Versionsnumret för din EKG-app listas i avsnittet Om bredvid Funktionsversion.