Hämta böcker och ljudböcker igen

Om du vill se de böcker och ljudböcker som du tidigare har köpt i Apple Books följer du de här stegen för att hämta dem på nytt till din enhet.

Så här hämtar du böcker eller ljudböcker igen på en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna appen Böcker och tryck sedan på Läser nu längst ned på skärmen.
  2. Tryck på Logga in-knappen Logga in-knappen eller din bild i det övre högra hörnet på skärmen.
  3. Tryck på Böcker eller Ljudböcker under Mina köp.
    Om du använder Familjedelning kan du trycka på olika familjemedlemmars namn för att se deras köp.
  4. Tryck på Inte på denna [enhet] och sedan på Alla böcker eller Alla ljudböcker.
  5. Leta reda på boken eller ljudboken du vill hämta och tryck sedan på knappen Hämta knappen HämtaSer du inte objektet som du köpte?

Så här hämtar du böcker eller ljudböcker igen på en Mac

1. Öppna Apple Books.
  2. Klicka på Logga in eller ditt namn i det nedre vänstra hörnet av skärmen.
  3. Under Mina köp klickar du på Böcker eller Ljudböcker.
  4. Klicka på Inte på den här datorn för att se köpt innehåll som inte finns på din dator.
  5. Klicka på Alla böcker eller Alla ljudböcker för att filtrera dina resultat.
  6. Leta reda på boken eller ljudboken du vill hämta och klicka sedan på knappen Hämta knappen HämtaSer du inte objektet som du köpte?

Så här hämtar du ljudböcker igen i iTunes för Windows

1. Öppna iTunes.
  2. Välj Konto > Köpt i menyraden längst upp i iTunes-fönstret.
    Om du använder Familjedelning ser du Familjens inköp istället för Köpt.
  3. Välj Ljudböcker från menyn i iTunes-fönstret.
  4. Leta reda på ljudboken som du vill hämta igen.
    Om du använder Familjedelning kan du välja olika familjemedlemmars namn bredvid Köpt för att se deras köp.
  5. Klicka på knappen Hämta Hämta-knappen för ljudboken. Ser du inte objektet som du köpte?