Anpassa din startsida i Safari

Anpassa din startsida så att du ser det innehåll som passar dig bäst varje gång du öppnar ett nytt fönster eller en ny flik i Safari.

Öppna ett nytt fönster eller en ny flik i Safari 14 eller senare för att se din startsida.

Startsida i Safari med popupfönster för anpassning öppet

Klicka på anpassningsknappen i det nedre högra hörnet för att anpassa din startsida. Välj därefter mellan följande alternativ:

I Favoriter visas sidor som är bokmärkta som favoriter. Om du drar en favorit till en annan plats eller drar ut den från fönstret för att radera den kommer ändringarna även att visas i favoritfältet.

I Ofta besökta visas webbplatser du besökt ofta under dagen. Du kan dra objekt från fönstret för att radera dem individuellt, eller rensa surfhistoriken för att radera alla objekt.

I Integritetsrapport visas hur Safari har skyddat dig på alla webbplatser som du har besökt. Klicka på rapporten för mer information.

I Siri-förslag visas en lista med förslag på webbplatser som kan intressera dig.

I Läslista visassidor som du har sparat för att läsa senare

iCloud-flikar hjälper dig att navigera till öppna flikar på dina andra enheter. Flytta pekaren över det här avsnittet för att visa en meny  över dina andra enheter och en knapp för att visa fler flikar, om sådana finns.

I Bakgrundsbild får du tillgång till ett galleri med utvalda bilder att välja mellan och du har även möjlighet att lägga till en egen bild. Rulla åt höger för att se fler eller klicka på lägg till-knappen (+) för att välja en egen bild.

Om startsidan inte visas väljer du Safari > Inställningar, klickar på Allmänt och kontrollerar att menyn för ”Nya fönster öppnas med” eller ”Nya flikar öppnas med” är inställd på Startsida.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.